Tehohoito Maracuja

Tehohoito Maracuja
Tehohoito Maracuja Tehohoito Maracuja
21,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Vitaminoitu hoitoaine passionhedelmän tuoksulla pitkälle turkille. Turkki näyttää silkkiseltä ja on miellyttävän tuoksuinen. Tuotteella on turkkia laskeuttava vaikutus.

Käyttöohje: Laita juuri pestylle, vielä kostealle turkille riittävästi tuotetta; hiero turkkiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. 

Ammattimaiseen käyttöön. Mikrobiologisesti tutkittu tuote. Ei saa niellä, pidettävä lasten ulottumattomissa.

Vinkki: Maracuja on erityisesti pitkälle turkille tarkoitettu tuote. Se sisältää mm. silkkiproteiinia ja panthenolia, B-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa ja turkkia. Se on laskeuttava, mutta ei kuitenkaan tee turkkia raskaaksi. Tuotetta voidaan käyttää myös laskeutuvaturkkisille keskipitkän turkin roduille kuten skotlanninterrieri tai amerikancockerspanieli.

Paremman vaikutuksen hoitoaineeseen saat laittamalla pienen määrän kuumaa vettä hoitoaineeseen (avaa proteiineja). Sekoita kunnolla ja varmista, että sekoitus on jäähtynyt tarpeeksi. Hoitoaine kasvaa määrässä, kun lisäät siihen vettä ja sekoitat esimerkiksi vispilällä. Voit kokeilla myös erilaisia laimennuksia koiran turkin mukaan, esim. 1:3.

Voit käyttää Fruit of the Groomer tehohoitotuotteita myös esimerkiksi joka kolmannessa pesussa tehostamaan normaalia hoitoa.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
250 g
Yhteensopivat tuotteet