Shampoo Maracuja

Shampoo Maracuja
Shampoo Maracuja
15,10 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Elävöittävä proteiinishampoo. Silkkisen tuntuinen ja näköinen turkki. Hellävarainen usein tapahtuvaan pesuun. Vitaminoidussa shampoossa miellyttävä passionhedelmän tuoksu. Mikrobiologisesti testattu tuote. 

Käyttöohje: Sekoita 1 osa shampoota ja 3 osaa vettä. Kastele turkki haalealla vedellä ja hiero kevyesti tarvittava määrä shampoota turkkiin muutaman minuutin ajan. Huuhtele kauttaaltaan lämpimällä vedellä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä seuraavaksi hoitotuotteena sopivaa Iv San Bernardin hoitoainetta.

Vinkki: Maracuja on erityisesti pitkälle turkille tarkoitettu tuote. Se sisältää mm. silkkiproteiinia ja panthenolia, B-vitamiinia, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa ja turkkia. Se on laskeuttava, mutta ei kuitenkaan tee turkkia raskaaksi. Tuotetta voidaan käyttää myös laskeutuvaturkkisille keskipitkän turkin roduille kuten skotlanninterrieri tai amerikancockerspanieli.

Pitkä turkki tarvitsee aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan niin ihoa kuin turkkia. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle. Lisäksi hoitoaine ehkäisee takkuja.

Voit käyttää Fruit of the Groomer tehohoitotuotteita myös esimerkiksi joka kolmannessa pesussa tehostamaan normaalia hoitoa.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
6 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
500 g