K9 Aloe Vera Shampoo 300ml

K9 Competition AB
K9 Aloe Vera Shampoo 300ml
K9 Aloe Vera Shampoo 300ml K9 Aloe Vera Shampoo 300ml K9 Aloe Vera Shampoo 300ml

K9 Aloe Vera shampoo, hellästi puhdistettava shampoo kaikille lemikkeille

15,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Aloe Vera Shampoo on luonnollinen, mieto ja taloudellinen shampoo. Sillä on rauhoittava vaikutus herkälle iholle ja päänahalle eikä aiheuta ihoärsytystä. Se ravitsee, lisää kosteustasapainoa ja optimoi turkin laatua. Se auttaa takkujen selvittelyssä, säästää aikaa ja edesauta turkin kuivumaan nopeasti. Sopii kaikentyyppisille lemmikeille, turkille, roduille ja pennuille ja sopii yhtä hyvin kilpailuun ja päivittäiseen käyttöön.

Ainesosat:

Vesi, mg lauryylisulfaattia, kaakaobetaiinia, certifierad aloe veraa, kaakaoamfodiinia, D-pantenolia, vehnäproteiinia, tuoksua, säilöntäainetta.

 It has a calming effect on sensitive skin and scalps and does not cause skin irritation. It adds nourishment, perfect moisture balance, and optimized coat quality. It is detangling and timesaving and makes coats dry quickly. Suits all types of pets, coats, breeds and puppies and is equally suited for competition and daily use.

Ingridients: Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-panthenol, wheat protein, fragrance, preservative. 300 ml 


Pituus:
4 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
350 g