Toimitusehdot

Yleistä

Trimmaus Keidas on Trimmaus Keidas Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Trimmaus Keidas (y-tunnus 3162839-4, Loisteputki 4, 00750 Helsinki, 0443123485). Trimmaus Keidas Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Verkkokaupassa on valittavissa Postipaketti, Matkahuollon lähellä paketti tai nouto myymälästä. Toimitamme tilaukset Pakettikauppa-logistiikkapalvelun kautta.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan valitsemisen yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. 

Voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälästä. Nouto täytyy sopia etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla (trimmauskauppa@gmail.com) .

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Chekout . Voit maksaa ostokset maksukorteilla, verkkomaksuilla tai osasuorituksina.

Tarkemmat tiedot ehdoista löytyvät osoitteesta:  https://www.klarna.com

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika pääsääntöisesti on 1-3 vuorokautta, mutta se voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Sovi palautuksesta etukäteen ottamalla meille yhteyttä sähköpostilla. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuotteet, joita palautus koskee. Ilmoita palautuksen yhteydessä nimesi, tilinumerosi ja palautuksen syy. Hyvitämme palautetuista tuotteista maksamasi summan, kun palautus saapuu meille.

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk:n kuluttua toimituksesta.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

trimmauskauppa@gmail.com. p. 0443123485